Kasteel Keukenhof - Uniek Eeuwenoud Kasteel

Tegenover de bekende bloemententoonstelling Keukenhof staat een lieflijk en eeuwenoud kasteel, omringd door een uniek landschap, op de grens van oude duingrond en veen. Dat oude en monumentale… daar zijn we trots op en dat koesteren we, maar we zijn óók een park in ontwikkeling.

Kasteel Keukenhof te Lisse
Sinds het begin van deze eeuw heeft het landgoed een metamorfose ondergaan. Het park is voortdurend in beweging en het aantal activiteiten is flink uitgebreid. Of u nu een bezoek wilt brengen aan de kinderboerderij, wilt wandelen, luieren of op zoek bent naar iets bijzonders, u vindt altijd wel iets van uw gading.

Vrienden

De ‘Vrienden van Kasteel Keukenhof’ is een unieke vriendengroep die haar leden een bijzondere ontmoetingsplaats biedt: een plaats waar zij ongedwongen bijeen kunnen komen met andere vrienden, kennissen of familie. Vrienden zien Kasteel Keukenhof als de ultieme plek in de regio om elkaar te ontmoeten om samen te genieten van natuur, cultuur, evenementen en sociale activiteiten.

Onze vrienden genieten speciale voordelen en er worden regelmatig activiteiten (informatief, cultureel ontspannend, sociaal, floraal en muzikaal) georganiseerd. Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel, zodat onze vrienden altijd weer terugkomen.

Verborgen tuinen van Kasteel Keukenhof

Midden in de Randstad en in het hart van de Bollenstreek treft u onverwachts een oase van rust en groen. We spreken daarom ook wel van de Verborgen tuinen van Kasteel Keukenhof… Sinds de eeuwwisseling wordt er volop gewerkt om het landgoed te renoveren en in oude glorie te herstellen.

Paden en perken werden hersteld of opnieuw aangelegd. Met de aanleg van de Nieuwe Plantagie werd een bijzonder en sfeervol park gecreëerd. Het wandelgebied wordt nog steeds uitgebreid met de aanleg van nieuwe wandelpaden. Tuinen worden opnieuw ingericht en het aantal plantensoorten breidt zich uit.

Een idyllisch park, een uniek landschap en wandelgebied en bijzondere tuinen.