Met een traplift kunt u langer thuis blijven wonen

We blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen (bron: Centraal Bureau voor de Statistiek). Als er geen reden is om naar een verzorgingshuis of verpleeghuis te gaan, is het natuurlijk fijn om in uw eigen huis te blijven wonen. Maar wat als traplopen moeizamer gaat of (bijna) niet meer mogelijk is? Ook dat hoeft geen reden te zijn om te verhuizen. Door het laten plaatsen van een traplift kunt u zelfstandig thuis blijven wonen.

Trapliften van Stannah

Foto: Stannah trapliften

Overweegt u om een traplift te laten plaatsen? Bekijk dan eens het Stannah aanbod trapliften. Stannah heeft voor iedere trap en interieur een passende traplift!

Familiebedrijf Stannah
Het familiebedrijf Stannah bestaat al meer dan 150 jaar. Stannah maakt verschillende trapliften. De trapliften zijn van topkwaliteit, veilig en leverbaar in verschillende uitvoeringen waardoor ze passend zijn in ieder interieur. Een Stannah traplift kan zonder schade verwijderd worden. Het leidt dus niet tot waardeverlies van uw woning. Naast nieuwe trapliften levert Stannah ook volledig gereviseerde tweedehands trapliften met garantie.

Problemen met traplopen
Veel van de Stannah klanten beseften pas na het laten plaatsen van hun traplift dat ze dit eigenlijk veel eerder hadden moeten laten doen. Zo ook Steven en zijn vrouw. Steven: “Mijn vrouw had problemen met traplopen. Op een gegeven moment ging het traplopen van mijn vrouw zo moeizaam dat we zelfs overwogen om te verhuizen. Dat wilden we allebei liever niet, we wonen hier namelijk prettig. Daarom stelde ik voor om een traplift te nemen. We zijn naar de Stannah showroom in Lisse geweest en hebben verschillende trapliften bekeken en uitgeprobeerd. We kozen de Starla uitvoering die goed bij ons interieur past. Zowel mijn vrouw als ik zijn erg tevreden met de traplift. En we vinden het heerlijk dat we in dit huis kunnen blijven wonen!”

Oplossing
Als traplopen moeizaam gaat, wacht dan niet langer met het zoeken naar een oplossing. U kunt altijd contact met Stannah opnemen en een vrijblijvende offerte laten maken door één van de  Stannah-adviseurs. Bel gratis een adviseur 0800-5066.

Stannah traplift laten plaatsen

Foto: Stannah trapliften

Stannah’s stappenplan

  1. Maak telefonisch een afspraak met een Stannah-adviseur (bel gratis: 0800-5066). U kunt dit telefoonnummer ook bellen als u vragen heeft of vrijblijvend advies wil.
  2. De Stannah-adviseur komt bij u langs en bekijkt uw trap en interieur. Heeft u een rechte trap of een trap met bocht(en)? Wat zijn uw wensen?
  3. Plan op maat: u krijgt een vrijblijvend plan en offerte op maat.
  4. Na uw akkoord wordt de Stannah traplift gemaakt zodat hij precies voldoet aan de afmetingen van uw trap en uw specifieke wensen.
  5. De traplift wordt in ongeveer drie uur geïnstalleerd: de meeste Stannah trapliften worden op de traptreden gemonteerd, dus niet aan de muur.
  6. De monteur demonstreert de traplift en ruimt alles op.

U kunt ook de Stannah showroom bezoeken om alle trapliften te zien en uit te proberen. Als u de traplift wilt laten verwijderen, dan blijft er geen schade achter. Het is dus geen waardevermindering van uw woning. Contacteer Stannah voor gratis advies om een vrijblijvende afspraak te maken.

Video: de traplift van mevr. Van de Steeg